Hotel Peklo****

A Pokol szálló dél Szlovákiában található, a történelmi városban, Rév Komáromban. A szálló épülete teljes átalakításon esett át, mivel az eredeti épulet nagyon rossz állapotban volt. Szakemberek erőfeszitésének köszonhetően sikerült elérni, hogy a szálló magas színvonalú szolgáltatásokat tud nyújtani.

E munka eredménye egy stílusos épület, amely építése során modern vonalvezetéseket is használtak. A szálló 3 500 m2 alapterületen fekszik, amely teljes kényelmet biztosít az egész család számára. Szállodánk mindössze 10 percre van Rév Komárom városközpontjától, az Erzsébet-szigeten, a Duna mellett található. A szálláson kívül  az aktív pihenésre vágyóknak is tudunk megoldást kínálni. Télen korcsolyázni vágyó vendégeink élvezhetik a közelben lévő jégpályát, nyáron pedig a dunaparti kerékpárútról  gyönyörködhetnek a festői tájban. Ha egy kis sétára vágyik a  természetben, vagy egy kis városnézésre , akkor a mi szállónk a tökéletes választás az Ön és családja számára.

A Pokol szálló összkomfortos szállást nyújt modern felszereltségű kétágyas szobákban, pótágyakkal és luxus apartmánokkal egyben. A teljes kapacitás 70 ágy.

A szállodánkban található az ízlésesen és fényűzően berendezett étterem, ahol lehetőség van megkóstolni számos hazai és más ország ételkülönlegességeit is. Az étterem bárjában kiváló minőségű alkohol illetve alkoholmentes italok várják a vendégeket, de ha csak egy kis baráti vagy családi beszélgetésre vágynak egy pohár bor vagy egy kávé mellett, azt is megtehetik a barátságos hangulatú kávézóban a szálloda halljában. Az étterem és a kávézó mindennap szeretettel várja az éhes illetve szomjas vendégeit.

hétfő – csütörtök: 8:00 – 22:00
péntek – szombat: 8:00 – 23.00
vasárnap: 8:00 – 22:00

A  szálló vendégei a wellness programot is élvezhetik , melyben a következő szolgáltatásokat vehetik  igénybe:
klasszikus finn (száraz) szauna, török (gőz) szauna, továbbá két pezsgőfürdő és nem utolsósorban massázs, amit kérésre bebiztosítunk a vendégeink számára.  Wellness után pihenhet a két fűtött kőágyon.

Online Rezerváció

Ěrkezés:*
Távozás:*
 

Felnöttek száma:*

Gyerekek száma:

 
Szoba típusa:*
 
Standard kétágyas szoba:
 
Apartman - két személy részére, reggelivel, wellness belépővel és garázs használattal:
 
Apartman “Torony“ - két személy részére, reggelivel, wellness belépővel és garázs használattal :
 
Pótágy:
Reggeli:
 
Személyes adatok:
Név:*
Cím:
Város:
Irányítószám:
Ország:*
Telefonszám:*
E-mail:*
 
Megjegyzés: